Advocaten

Didier Crombez

d.crombez@cc-advocaten.be

btw-identificatienummer:
0812.669.760

Didier Crombez
Didier Crombez behaalde zijn diploma van Kandidaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven, afdeling Kortrijk op 6 juli 1981 en van Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent op 5 juli 1984 en dit met onderscheiding. Hij is onafgebroken als advocaat verbonden aan de balie te Veurne sedert 1984. Hij doceerde gedurende vele jaren juridische vakken in het kader van de zelfstandigenopleiding aan het Vormingsinstituut voor KMO. De rechtsdomeinen waarop hij zich toelegt, kan u aanklikken via ‘voorkeurmateries’. Didier Crombez is tevens houder van het getuigschrift 'bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken'.

Matthias Crombez

m.crombez@cc-advocaten.be

btw-identificatienummer:
0849.408.610

Matthias Crombez
Matthias Crombez behaalde zijn diploma Master of Laws in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en versterkte in 2012 het kantoor. Hij legt zich hoofdzakelijk toe op strafrecht (gaande van de bijstand bij het eerste verhoor tot en met de procedure ten gronde), jeugd- en familierecht en verzekeringsrecht. Daarnaast schoolt hij zich constant bij met het oog op verdere specialisaties (zo is hij o.m. houder van het certificaat 'bijzondere opleiding jeugdrecht' en het getuigschrift 'bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken') en bijkomende dienstverlening. Matthias Crombez behartigt eveneens pro deo dossiers.

Crombez & Crombez - advocatenCrombez & Crombez - advocaten

Wij vertegenwoordigen u als raadsman in procedures voor rechtbanken, hoven, administratieve rechtscolleges en overheden om uw rechten af te dwingen. Wij staan u ook bij op bijeenkomsten met notarissen en deskundigen. Waar mogelijk zoeken wij samen met u naar een minnelijke oplossing voor een dreigend geschil en dit om vaak tijdrovende en dure gerechtelijke procedures te vermijden. Tot slot verlenen wij onze kennis en ervaring bij het opstellen van al uw juridische documenten.